Termeni si Conditii
Compania NetQuant, īn continuare numita WebGam, cere ca toti utilizatorii de jocuri produse de catre WebGam sa citeasca si sa accepte urmatorii Termeni si Conditii īnainte de a se īnregistra:

Acesti Termeni si Conditii au fost publicati la 14.10.2008 si intra īn vigoare de la data de 01.11.2008

Partea 1: Servicii

(I) Conditii de participare

Ca sa participe īn orice joc al WebGam, fiecare utilizator trebuie sa accepte Termenii si Conditiile. Termenii si Conditiile se refera īn principal, dar nu exclusiv, la toate serviciile online ale WebGam.

(II) Responsabilitate WebGam īncearca mereu ca toate serviciile sale sa fie disponibile. Din pacate, datorita unor circumstante ce nu pot fi controlate de catre noi, unele servicii nu pot fi disponibile la un moment dat. Din aceasta cauza, nici un utilizator nu are vre-un drept asupra disponibilitatilor serviciilor. Producatorul nu este responsabil pentru defectiuni de server, programare gresita, etc. Daca se īntāmpla ca un utilizator sa fie dezavantajat datorita unor defectiuni de server, programare gresita, etc., nu are nici un drept sa ceara refacerea contului sau la starea dinaintea acestei īntāmplari.

Partea 2: Membri

(I) Cum devii membru

Devii membru cānd un cont de joc si/sau de forum a fost īnregistrat. Utilizatorul trebuie sa foloseasca toate datele de inregistrare corecte, in caz contrar contul ii va fi sters. WebGam īsi rezerva dreptul de a testa acest lucru oricānd. (II) Stergerea de catre utilizator

Daca utilizatorul īsi sterge contul, el nu va mai fi membru. Stergerea datelor tehnice poate fi īntārziata din motive tehnice.

(III) Stergerea de catre producator

Nici un utilizator nu poate pretinde sa faca parte din WebGam. Producatorul īsi pastreaza dreptul de a bloca sau de a sterge conturile, īn principal dar nu numai, īn caz de īncalcare a acestor Termeni si Conditii sau a regulilor jocului si forumului. Managerii proiectului vor fi cei care vor hotarī daca un cont va fi sters.Contestatiile pot fi numai īmpotriva managerilor de proiect. Nu exista nici un termen legal legat de stergerea contului.

(IV) Diverse

Daca un cont este platit de catre utilizator, acesta primeste numai drepturile pentru care el/ea a platit (de exemplu: cont fara reclame, dreptul de folosire a contului, functiile speciale) si nu poate avea nici o alta pretentie. Toate drepturile apartin producatorului.

Partea 3: Responsabilitatea privind continutul

WebGam ofera o platforma prin care utilizatorii pot comunica īntre ei. Utilizatorii vor fi responsabili pentru continutul acestor comunicari. Materialele pornografice, xenofobe sau ilegale sunt interzise si nu fac parte din raspunderea producatorului. Īncalcarile pot duce la stergerea contului sau blocarea la unele sau la toate serviciile WebGam.

Partea 4: Actiuni interzise

(I) Actiuni de manipulare

Nici un utilizator nu are voie sa foloseasca metode sau programe īmpreuna cu site-uri care ar putea afecta functionarea si dezvoltarea jocului. Utilizatorii nu au voie sa faca lucruri care sa cauzeze probleme de natura tehnica. Utilizatorii nu au voie sa blocheze, sa stearga sau sa modifice ceea ce managerii programului au realizat.

(II) Programe interzise

Este strict interzisa īncarcarea jocului cu orice altceva decāt browsere. De obicei, aceste tipuri de programe sunt cunoscute sub numele de „boti”. Este interzisa folosirea de programe care simuleaza, modifica sau suplimenteaza interfata. Sunt interzise de asemenea si script-urile sau programele partial/complet autonome care avantajeaza utilizatorul īn fata altor utilizatori. Functiile de auto-refresh sau alte mecanisme integrate ale browserelor sunt de asemenea interzise daca sunt automate. Folosirea unor metode care sa blocheze reclamele este si ea interzisa. Singurele exceptii permise vor fi numai cele care au obtinut permisiunea explicita a WebGam.

(III) Intrari directe

Intrarea pe cont este permisa doar de pe pagina de start a acestuia. Deschiderea automata a contului, indiferent daca este afisata sau nu pagina de start, este interzisa.

Partea 5: Restrictii

(I) Numarul maxim de conturi Toti utilizatorii vor fi de acord sa foloseasca un singur cont per server. Asa numitele "Multi", adica cei ce nu respecta aceasta regula, pot fi stersi sau blocati fara a mai fi anuntati īnainte.

(II) Reguli

Toate detaliile sunt incluse īn regulamenul jocului.Toti utilizatorii trebuie sa le respecte.

(III) Blocare

Uilizatorii pot fi blocati temporar sau definitiv oricānd producatorul doreste acest lucru. Aceasta blocare se poate referi si la celelalte servicii ale sale.

Partea 6: Protectia datelor

(I) Pastrarea informatiilor personale

Producatorul īsi rezerva dreptul de a pastra informatiile personale ale utilizatorilor pentru a putea supraveghea respectarea regulilor, a Termenilor si Conditiilor, precum si a legislatiei īn vigoare, de care acestia. Pot fi pastrate informatii referitoare la adresa de IP, timpul, metoda si tipul de conectare, adresa personala, numarul de telegon sau adresa de E-mail uilizata la īnregistrare, precum si informatiile din profilul de utilizare oferite de buna voie de catre utilizator. Pe forum, datele profilului care sunt introduse de catre utilizator sunt pastrate.

(II) Transmiterea si utilizarea informatiilor

Producatorul, īn concordanta cu legile aplicabile, īsi rezerva dreptul de a transmite aceste informatii personale catre autoritati, avocati sau persoane legale, daca aceste informatii sunt cerute, pentru a proteja drepturile producatorului si a autoritatilor legale.

(III) Refuz

Utilizatorul poate refuza pastrarea datelor sale personale īn orice clipa. Īnsa, cum participarea la joc depinde de pastrarea acestor date din motive tehnice, contul sau va fi sers imediat ce va fi posibil dupa primirea refuzului.

Partea 7: Drepturile producatorului asupra conturilor

(I) Drepturi generale

Toate conturile, inclusiv resursele, unitatile, etc., sunt obiecte virtuale ale jocului. Utilizatorul nu primeste drept de proprietate sau vre-un alt fel de drept asupra contului. Toate drepturile sunt rezervate producatorului. Nici un fel de drepturi, mai ales de exploatare, nu vor fi lasate utilizatorului.

(II) Interzicerea exploatarii

Fara o permisiune scrisa din partea producatorului, sunt strict interzise aranjamentele cu alte parti cu privire la transferul sau utilizarea conturilor sau a datelor de acces. Īn mod special sunt interzise vānzarile de conturi sau resurse sau tentativele de a face profit de pe urma cedarii de conturi sau resurse unor terte parti. Aceste interziceri se aplica si asupra vānzarii de date de acces, drepturi de utilizare sau orice metode de a ocoil aceste reguli. Īncalcarea drepturilor produatorului, mai ales a marcilor īnregistrate, vor fi raportate autoritatilor si justitiei.

(III) Exceptii

Nu este interzis transferul de conturi, atāt timp cāt acesta este definitiv si gratuit. De asemenea, nu este interzis nici "schimbul" intern de resurse, daca acesta este permis de catre regulile jocului.

Partea 8: Responsabilitati

Producatorul nu este responsabil de pagubele cauzate de catre jocurile WebGam, cu exceptia acelor pagube cauzate intentionat sau prin neglijenta cauzānd ranire fizica sau deces. WebGam tine sa reaminteasca faptul ca timpul excesiv petrecut īn fata calculatorului poate cauza probleme de sanatate serioase.

Partea 9: Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Producatorul īsi pastreaza drepturile de a modifica si extinde acesti Termeni si conditii īn orice clipa. O modificare sau o largire va fi publicata cu cel putin doua saptamāni īnainte ca schimbarile sa aiba loc.